Στρώματα ύπνου αρίστης ποιότητας σε απίστευτα οικονομικές τιμές!

Όλα τα στρώματα της Mattress Hellas είναι εξαιρετικά ανθεκτικά και εγγυημένα ποιοτικά και παράγονται από φυσικά υλικά για τη βελτίωση της ποιότητας του ύπνου σας.

Στρώματα Ύπνου Ανεξάρτητων Ελατηρίων
Στρώματα Ύπνου Ανεξάρτητων Ελατηρίων(Pocket Springs)
Η συλλογή ανατομικών στρωμάτων (ανεξάρτητων ελατηρίων) της Mattress Hellas, σας προσφέρει έναν πραγματικά άνετο και ξεκούραστο ύπνο. Ξυπνήστε γεμάτοι ενέργεια και διάθεση!
Στρώματα Ύπνου Συνδεδεμένων Ελατηρίων
Στρώματα Ύπνου Συνδεδεμένων Ελατηρίων(Bonnell Springs)
Η συλλογή ορθοπεδικών στρωμάτων (συνδεδεμένων ελατηρίων) της Mattress Hellas, σας προσφέρει έναν τέλειο ύπνο, υποστηρίζοντας κατάλληλα τη σπονδυλική σας στηλή.

Διαφορές Ανατομικών και Ορθοπεδικών Στρωμάτων

Ήρθε η ώρα να αλλάξετε το στρώμα σας και αναρωτιέστε τι πρέπει να προσέξετε?
Ο διαχωρισμός των στρωμάτων σε ορθοπεδικά και ανατομικά είναι σημαντικός. Αρκετοί πελάτες ζητάνε το στρώμα τους να είναι ορθοπεδικό και ανατομικό ταυτόχρονα. Όμως δεν υφίστανται, πουθενά στον κόσμο, συγκεκριμένες διεθνείς προδιαγραφές που να ορίζουν πως θα κατασκευαστεί ένα στρώμα, ώστε να χαρακτηριστεί ορθοπεδικό ή ανατομικό. Ο γενικός κανόνας είναι ότι τα ημίσκληρα στρώματα ενδείκνυνται σε όσους κοιμούνται μπρούμυτα, τα σκληρά στρώματα σε όσους κοιμούνται ύπτια και τα μαλακά στρώματα σε όσους κοιμούνται στο πλάι.
Εκτός του γενικού κανόνα που σας αναφέραμε, υπάρχουν και μερικές άλλες ουσιαστικές διαφορές που θα πρέπει να γνωρίζετε και που πιστεύουμε θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε το κατάλληλο για εσάς στρώμα:

Ανατομικά Στρώματα Ύπνου

  • Τα ανατομικά στρώματα αποτελούνται κατά κύριο λόγο από ελατήρια τύπου "Pocket Springs", τα οποία λειτουργούν ανεξάρτητα μεταξύ τους και έχουν μαλακή αίσθηση.
  • To ανατομικό στρώμα ακολουθεί τη φυσική καμπύλη της σπονδυλικής στήλης.
  • Συνιστούνται σε άτομα με καρδιακά προβλήματα, διότι δεν δημιουργούν πιέσεις κατά τη διάρκεια του ύπνου και έτσι η καρδιά λειτουργεί πιο άνετα και πιο ξεκούραστα.

Ορθοπεδικά Στρώματα Ύπνου

  • Τα ορθοπεδικά στρώματα αποτελούνται κατά κύριο λόγο από ελατήρια τύπου "Bonnell Springs", τα οποία είναι συνδεδεμένα μεταξύ τους και έχουν σκληρή αίσθηση.
  • To ορθοπεδικό στρώμα υποστηρίζει τη σπονδυλική στήλη ώστε να μην κυρτώνει.
  • Συνιστούνται σε όσους έχουν προβλήματα μέσης, σε παιδιά και έφηβους που είναι ακόμα στην ανάπτυξη, καθώς βοηθούν τα κόκκαλα να αναπτυχθούν σωστά.